fulop_1357330008.jpg_640x425

 Három évvel ezelőtt egy hosszú buszozás után (a valóságosnál is hosszabbnak tűnt, miután egy ideig ketrecharcos filmet adtak, utána Frank Sinatrát végtelenítve) érkeztem meg Banauéba. Egy csoszogó, ősöreg nénike fogadott a szálláson, majd a lehető legiskolázottabb angolsággal kérdezte meg, hogyan óhajtom reggelire a tojást. Három óra alvás után meg is kaptam. Aztán elindultam sétálni és ezt láttam. Ehhez a képhez igazából nem lehet mit írni. Csak vérgáz, csöpögős turisztikai brosúrába illő szövegek jutnak az eszembe. Meg talán az, hogy, íme, egy példa, amikor az ember, azzal, hogy átalakította, saját céljaira használta a természetet, nem rontotta el, hanem csak még szebbé tette.

A bejegyzés trackback címe:

https://fotelkalandor.blog.hu/api/trackback/id/tr14998691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rdos · http://h2o.ingyenweb.hu/tema/6.html 2018.06.28. 12:49:36

Ehhez nincs mit hozzászólni. :-) Tényleg gyönyörű.

Mondjuk az érdekelt volna hogyan juttatják fel a vizet a magasba, de ez ma már nem ügy (szivattyúval, aminek ugye a helyes neve nyomattyú lenne, de ezen nem "izmozok" :-))
süti beállítások módosítása