Feldühödött falusiak végezték ki a világ egyik utolsó kannibál szektavezérét. 

cannibale_t1.jpg

A képen látható kevéssé sem szimpatikus úriember Stephen Tari, avagy a Fekete Jézus, a világ egyik utolsó ismert kannibálja. 1971-ben született a Pápua Új-Guineához tartozó Manus-szigeten.  Evangélikus lelkipásztornak tanult. (Itt jegyzendő meg, hogy a magyar sajtó meglehetős tanulatlanságról tesz tanúbizonyságot, amikor rnódszeresen evangélikusnak fordítja az angol evangelical szót - ami evangéliumi keresztényt jelent, kb. olyanokat, mint kis hazánkban a Hit Gyülekezete, itt azonban valódi evangélikusokról van szó, azaz lutheránusokról. Ha kérdik, hogyan kerültek ezek a pápuák földjére, hát úgy, hogy ez a rész 1914-ig német gyarmat volt.) 

Tari azonban elhagyta az egyházat, és saját kultuszt alapított. Híveinek az ígérte, hogy az Úr majd hatalmas (földi, anyagi) gazdagságot ad nekik, ha csatlakoznak hozzá. A szekta fénykorában, 2005-ben jó hatezren lehettek követői.  A kedvencei a "virágleányok" voltak. Őket rendszeresen vitte be a kunyhójába, hogy aztán megerőszakolja őket. (Bár természetesen mindnek szűznek kellett lenni, mielőtt a Fekete Jézus közelít hozzájuk.) A legfiatalabb állítólag alig 8 éves volt. Többüknek aztán elvágta a torkát (feláldozta őket az Úrnak), majd megnyúzta őket, és ivott a vérükből, evett a húsukból.  Egyiküket, a 14 éves Rita Hermant állítólag saját anyja, a "virágleányok királynője" adta Tarinak, és maga is részt vett az emberáldozatban. 

2005-ben Tarit elfogták, de megszökött a per elöl. Összeállt egy másik volt evangélikus pappal, aki áttért az ő hitére, és együtt hirdettek szent háborút az evangélikus egyház ellen. Ismét volt egy lánycsapata, akik immár a templomgyújtogatásokban is segítették. 

article-2297437-001190DE000004B0-57_634x295.jpg

2007-ben újra elfogták, ekkor már bíróság elé is állt nemi erőszakért. (A kannibalizmust tagadta.) Most megint kiszabadult 48 társával együtt egy dzsungelmélyi börtönből. Újra lányokat próbált magához csábítani, de mikor az elsőt megerőszakolta, és megpróbáltra volna "feláldozni", a falusiak megfogták és agyonverték.

a tetszett a bejegyzés, kövess minket a Facebookon is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fotelkalandor.blog.hu/api/trackback/id/tr635485788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

prolee 2013.09.18. 21:35:26

Képzelem, mennyire lehet keresztényt (lelkészt ráadásul!!!) faragni egy ilyen előemberből....
Húsz évvel korábban kellett volna agyonverni.

2013.09.19. 12:24:44

Az a probléma, hogy az egyház és a vallás soha nem állt messze az ilyen szélsőséges viselkedéstől...
És most itt nem a konkrét kannibalizmusra, erőszakra, meg a gyilkosságra gondolok, hanem arra a viselkedésre, hogy ha a pápa azt mondja, hogy embörök nyomás öldökölni a szent földre, vagy gyerünk adakozni nem önszántából, egyházi adó szinten, vagy hajrá égessünk boszikat, esetleg dugjunk meg pár fiatal fiúcskát mindezt az egyházért...

monddazigazatmar 2013.09.19. 17:57:10

@Hivatásos beszólóművész: Barom! Mikor mondott olyat a pápa, hogy dugjunk fiukat?
Egyszerűen elképesztő, hogy mennyi mocskot össze nem tud ugatni a fajtád az egyházra.

Démonmac1 2013.09.26. 23:57:47

Addig jár a korsó a kútra..:)

Démonmac1 2013.09.27. 00:01:06

@monddazigazatmar:
"Mikor mondott olyat a pápa, hogy dugjunk fiukat? "
Nem mondta ki*, de, hogy az egyház szemethunyt efölött az is tény.

*bár ebben sem vagyok biztos, lévén, hogy volt egy setét középkor is.